2019. ПАЖЊА, ОПАСНОСТ!

АСТЕРОИД
ВУЛКАН НА КОСОВУ
ВУЛКАН НА ЈЕЛОУСТОУНУ

Браћо и сестре Американци и Албанци треба да се припремите за будуће догађаје. Један, од могућих тужних дана биће удар астероида у планету Земљу, који је путовао свемиром, сударима и гравитацијом скренуо у сусрет Земљи и тај дан који ће показати да ли ће се сударити је петак 13.04.2029. године. Американци су га назвали АПОФИС. Зато браћо и сестре Американци и Албанци будите у молитви од данас до тог судњег дана, да би својим молитвама и добрим делима умилостивили Бога да не удари астероид у Земљу. Американци пишу и говоре да ће астероид ударити у Тихи или Индијски океан, Ја говорим и сада пишем да ће ударити јужно од Београда на 200. км у територију где су мегавулкани, Метохија и Јелоустон. Проверите.

Ова 2018. година треба да буде посебна из разлога обележавања 110. година од удара астероида у Тункуској области који се десио 30. јуна 1908. године у Сибиру у близини реке Подкамена. Већи број научника светског гласа тумачи да је Никола Тесла спасао човечанство реагујући на удар великог астероида са торња у ВОНДЕРКЛИФУ на Лонг Ајленду и у Колорадо Спрингсу. Укратко, огромни астероид који се приближавао земљи те 1908. године уништио га је енергетски стуб делом генерисан из Теслиних торњева. Разорни сноп се самоактивирао из гротла некадашњег мегавулкана у централном Сибиру у тренутку када је астероид са својом накупљеном енергијом активирао енергију ускладиштену у Земљиној утроби. Па је та енргија уништила око 2.000. квадратних километара шуме.

Циљ Дана астероида је да се глобално прошире знања и информације о асетроидима, али и да се развија свест о важности заштите планете Земље, њене популације и будућих генерација од потенцијалних удара свих свемирских луталица.

Дан астероида погледати на интернету који је организовао град Ријека 28.06.2017. После Цунамија у Индијском океану који се десио 26.12.2004. као последица подморског Суматранско – Андаманског земљотреса, НАСА је дала дозволу да се објави још једна информација о једној великој опасности из свемира, преко медија, а та информација је да из свемира путује астероид МН4, касније назван 99942 АПОФИС и да ће се сударити са планетом Земљом 2036. године. Провера тог судара ће бити 13. 04 у петак 2029. године, када ће Апофис проћи кроз простор ширине 500. км. такозвани прозор па ћемо видети.

Морам споменути и још јеан догађај који ће доћи у овом веку, наука каже 2062. ја претпостављам 2087. године. Ти догађаји ће бити тако велики да ће се променити биолошки свет на планети Земљи. Давно, давно су нестали диносауруси, а после превртања планете Земље или њене коре за 90* изумреће и људи. Долази светска катаклизма и ново ледено доба. Па ко преживи писаће књиге о свим тим догађајима само да ли ће бити народа да то чита.


Четврто поглавље – астероид “АПОФИС”

ЧЕТВРТО ПОГЛАВЉЕ

АСТЕРОИД «АПОФИС»

Реч Апофис долази од значења везано за Египатско божанство које се издигло из земље да замрачи сунце и да постане вечита тама на земљи. Ту реч су из енциклопедије присвојили за астероид који је пронађен у свемиру и да се његова путања поклапа са орбитом земље око сунца. Како кажу стручњаци 13.04.2036. године ће се сударити са земљом и створиће се плимни талас од прашине па ће се на тај начин замрачити сунце. Први визуелан контакт астероида са земље голим оком ће бити 2029. године и до тада се мора нешто учинити за спас народа и земљине кугле. Американци ће према сазнањима тражити одобрење од Уједињених нација за пројекат «Промене путање» овог астероида. Тај пројекат се мора урадити до 2013. године, вероватно и касније да се врше експерименти за 100%-ну сигурност извршења и 2019. да се то и изврши, јер и најмања несигурност и лоше изведено поправке за поновну корекцију неће бити. Све то изазива подозрење и страх код грађана, али једина сигурност је милост Божија и ја ћу сада изнети моје претпоставке које би могле да се одиграју.

ПРЕДЛОГ, ПРОТОКОЛ И ПРЕДВИЂАЊЕ ДОГАЂАЈА

Предлажем да се за моје потребе изгради кућица за молитву, када завршим политичку каријеру, прво у Србији а касније у Америци. Ја ћу у тој кућици бити зазидан и кроз један отвор ћу примати једном недељно храну, свето причешће и исповест за грехе рећи ћу свештенику. У тој кућици ћу се молити Богу да заустави кретање земље, а астероид «АПОФИС» прође поред земље. По мојим сазнањима локација удара је јужно од Београда удаљено 200 km. Тај астероид није по површини велик али је саздан од метала и зато није могуће га разбити или скренути са путање као остали астероиди саздани од стена и леда. Зато и предлажем да се формирају Богомољачки покрети широм света за молитве Богу да нас избави од ове велике опасности. Но пре тога морам да објасним да је угрожен терен, као што рекох, јужно од Београда а то је Косово и Метохија, тачније Метохија. То је терен сличан «калдери» који се ствара слегањем терена после вулканских ерупција и сливањем муља и воде и потом се оформе равне површине земље.

Али не «лежи враже» како кажу Срби има још једна случајност и то горка да у Монтани у САД-у постоји град Београд, а јужно од њега 200 km се налази парк ЈЕЛОУСТОУН. Ту «спава» СУПЕРВУЛКАН који је некада ерупцијом уништио скоро сав свет – диносаурусе и гле које случајности два Београда у Србији и Америци. То значи да је индетичан положај града Београда, велики рударски басен и супервулкан у Вајомингу и у Косову . Зато би требало ове две државе да потпишу ПРОТОКОЛ о молитви Богу и споразум за изградњу два манстира у ЈЕЛОУСТОУН парку, а у средини између та два манастира моја кућица под називом «СЛАТКА КУЋА 10.» димензија 3,00 m са 3,00 m и уместо крова дрвена купола у виду пирамиде чије унутрашње димензије су ширина у основици 3,23606 m и висина 3,140 m. Са крстом у средини изнад врха пирамиде. Мушки и женски манастир већ постоје у Америци и то у Калифорнији и Аризони, под духовним руковођењем Српске православне цркве. Многи ће се питати како два Београда а један астероид, ја могу само претпоставити да у сенци већег лети и мањи астероид и покушајем Американаца да скрену путању астероида изазваће одбијање једно од другог и онда ће један летети у Америку а други у Србију.

При удару у калдеру Јелоустона ће доћи до сабијања коморе у којој се скупила магма, пепео, сумпор, плин и под утицајем удара астероида доћи ће до страшног притиска, а потом до још већег потиска из утробе земље и вулкан ће једноставно експлодирати. Научници симулацијом предвиђају повремено избијање вулканске лаве на 11 локација ивицом калдере, али овог пута цела калдера ће одлетети увис са територије од 80 са 50 km и дубине oko 8 km. Део материјала ће одлетети у стратосферу, а део ће у виду пирокластичног тока јурити од Стеновитих планина (под утицајем ветра) ка источној обали и врло брзо ће цела САД бити прекривена пепелом и велики део просто спржен од плина. Сумпор се сједињује са кисеоником и ствара сумпордиоксид а потом у атмосфери се сједињује са воденим облацима и ствара сумпорну киселину која ће прекрити целу земљину куглу. Врло брзо се без утицаја сунца ствара велика хладноћа, јер се сунчеви зраци одбијају од леденог покривача и температура се снижава на половима (-70 степени) до 10 упоредника где ће бити око нулте тачке. То су делови централне Африке и у Јужној Америци око реке Амазон.

Америчка војска ће пре удара астероида, вероватно 2029. године (када дође до неуспешне мисије ротирања и уништења астероида) спремити стратегију освајања делова Африке и то јужни део због близине два океана, као и северних делова Јужне Америке (Еквадор, Колумбија, Венецуела, Гвајана, Суринам). Сви ови догађаји се могу и прозрести у Јовановом откривењу у Библији јер ће овај рат трајати 7 година и не само у том делу Африке, или Јужне Америке, него и на осталим деловима земљине кугле.

Но како год се узме зло нам се приближава (рат, астероид, ледено доба и нестанак човечанства) враћам се на предлог молитве Богу од стране свих грађана ове земљине кугле на челу са Србијом, Америком и Русијом. Поред ових предвиђања морам напоменути још неке разговоре и писаних речи о будућим дешавањима који ће се десити. Светог Лаврентија Черњиговског су упитали да ли ће бити 21. века а он је одговорио: Старозаветни пророци су говорили до 20. века а 21. век нису спомињали, значи да њега неће ни бити. Сер Исак Њутн је пре 300 година предвиђао долазак Исуса Христа 2060. године, што се поклапа са овим будућим дешавањима.

Како сам писао о Јуди Искариотском који је до смрти и проклетства 2 миленијума био ПОСЛУШАН, као што је Бог рекао Ноју да спрема барку, а народ није се обазирао већ је јео и веселио се и дошао потоп, овде ја кажем следеће: МОЛИТВА, ПОСТ, ИСПОВЕСТ, ПРИЧЕШЋЕ, ЉУБАВ, ДОБРОЧИНСТВО, ПОСЛУШНОСТ и остале врлине, Бог ће помоћи да се победи зло јер је богатство пролазно, а Царство Божије од сада до вијека, Лука глава 16 стихова 1 до 31. Другом доласку Исуса Христа и близина Царства Божијег је речено у истом Јеванђељу глава 21 стихови 1 до 36. Још само моја изрека која гласи: КАДА БИХ ЗНАО ШТА НЕ ЗНАМ БИО БИХ МНОГО ПАМЕТАН, АЛИ ОНО ШТА ЗНАМ, ЈА ЗНАМ, А ШТО ЗНАМ, ЈА НЕ ЗНАМ

ПРЕВРТАЊЕ ЗЕМЉЕ

На крају ћу Вам презентовати мојим текстом из документарних филмова о једној великој катастрофи која се дешавала и може се поновити у овом веку ПРЕВРТАЊЕ ЗЕМЉЕ.

1. Геолог АДАМ МАЛУФ из универзитета Пристон је указивао са својим сарадницима да је раније било превртања земљине кугле. Глечер на планини Анди- Кордиљери је био на полу и тада се стварао велики глечер пре отприлике 5200 година ( у време Ноја и Потопа), сада се отапањем појављују биљке које су тада прекривене великом количином снега, оне су откривене и свеже као да су сада израсле. Што значи да се превртање десило за кратко време. Такође је проверавао стене на терену северно од Норвешке и стена у Аустралији и њиховим испитивањима је дошао до индетичке структуре утицаја великих хладних промена.

2. На острву ХАВАЈИ раде вулкани миленијумима без престанка и тамо су стручњаци проверили руду магнетит из лаве и дошли су до јединственог закључка. Компас показују правац магнетног поља ка северу. Руда неких лава показују, које су на Хавајима извадили и правац ка југу. Значи да је острво Хаваји била и на другој страни полулопте у пределу Аргентине и магнетит је показивао исти правац ка југу уместо на север. Како кажу стручњаци за време постојања Земље од око 4,6 милијарди година превртања је било на хиљаде и више пута (по мени на сваких 5.000 до 5.500 година)

3. Најновија саопштавања научника да се јачина магнетног поља смањује у делу Атланског океана близу Бразила на екватору (децо, најаче магнетно поље је око екватора, а најмање на половима из разлога заштите Земље од васионских и сунчевих зрачења). Па се онда посматра да и у пределу Индонезије супротно од Бразила за 180* мора смањивати магнетно поље и постоје претпоставке да је врло близу датум превртања земље. По мени полови ће бити на екватору, један на 30*, а други на 150* географске ширине ( врло жалим Бразилце, јер ће умирати од велике хладноће, уосталом жалим и остале становнике око тих подручја).

4. Американци су изградили пећине дубоко у стенама и леду удаљеном на 540 км. северно од Норвешке са сталном температуром -18*, ако се хаварија (земљотрес, нуклеарни и остали удари) десе и прекину довод струје, остаће природна температура од -4*. Тај простор је војно одлично чуван и заштићен а зове се „ТРЕЗОР“ и служи за очување матичних и сличних ћелија (људи, животиња, биљака и информација) са бројем већих од 4 милијарди примерака. Просто сам запрепашћен том информацијом. Но томе и не чуди, ја сам писао пројекте за 2009 годину где сам споменуо и пројекте БИОСФЕРА 1 и 2. Овај ТРЕЗОР не могу посетити новинари, фоторепортери ни политичари.

5. У скорије време су се дешавале необична догађања, као што су смрт великих броја птица и риба на просторима Бразила, Америке са једне стране и са супротне око Новог Зеланда. Многи се стручњаци и научници чуде тим догађајима (неки мисле недовољно кисеоника за удисање), ја мислим да је то од стреса који је изазвао смањењем јачине магнетног поља и скора дешавања која ће се десити.

6. Па и ови земљотреси који се често у задње време дешавају, вероватно под утицајем месеца и њеном гравитацијом која утиче на плиму и осеку, па и на покретање плоча на омотачу земљине коре, а нарочито на Хаитију 2010 и код Јапана 2011 године.

7. Велике падавине у кратком периоду и року са страшним последицама незапамћеним у скорије време, дају сигнале о скорим дешавањима који ће доћи. Па и то су симболички показатељи о великим количинама воде које су Маје и Хиндуска племена прорицале, нарочито су падале на две стране земљине лопте ( Ј.и С.Америка, као и Аустралија).

8. Недавно је пронађен скелет човека на Гренланду старог око 5.200 година. То је још један показатељ о превртању Земље.

9. Врло је интересантно да се полови постављају по слабо насељеним местима тј. океанима, па нема великих површина смрзнуте земље (то би изазвало велике хладноће генерално). Сада су полови такође у простору океана и температура земље је подношљива за живот.

10. На крају ћу споменути најважније саопштење, које су Маје писале, је будући положај сунчевог система у односу на галаксију као и распоред 5 планета у једној равни: Земља, Марс, Јупитер, Сатурн, Уран. То значи да ће утицај гравитација на крајње планете: Земљу и Уран деловти тако снажно да ће ове две планете ротирати за 90* по хоризонталној оси. Мало из географије и атласа да се подсетимо колике су ове планете. Јупитер је већи од Земље 11 пута, а маса је 317 пута већа и Сатурн је већи 9,5 пута, а маса је већа 95 пута, још треба додати Марс, па Месец и сателите Јупитера итд. Ако се зна да Месец са својом масом која је врло мала и утиче гравитацијом стварајући плимне таласе висине од 4м, а да сам Јупитер са својом масом може подићи плимни талас од 100 м, па у спрези свих ових планета и сателита ја не могу ни да замислим колики ће то талас бити. Али „не лежи враже“ како каже наш народ, могућа су и цунамији као последица земљотреса који ће неминовно да се десе. Онда се додаје још 60-100м висине тих таласа и тек онда, децо можете замислити како ће се дешавати у великим градовима који су изграђени на обалама океана, или државе чија надморска висина не прелази 150м. Биће велике катастрофе несагледивих размера са милионским па и милијардиским жртвама и великих разарања. Томе треба обавезно додати вишедневне велике падавине библијских размера. Створиће се код нас опет Панонско море, јер река Дунав нема где да се улива кад се ниво Црног мора подигне за 100м и све реке које се уливају у Дунав морају се враћати назад, ширити се по пољима и градовима плавећи све пред собом.

11. Планета ТИХЕ. Научници у Америци су открили присуство девете планете (непроверено) и у скорије време ће потврдити њено присуство у Сунчевом систему (док овај текст пишем није потврђено ) па ћу поставити неколико теза које указују да је предвиђен њен долазак Техничке карактеристике ћу изнети у упоређењу са Земљом. Пречник је већи за 20 пута, маса је већа за око 1.300 пута, вероватно има много сателита због проласка кроз Ортов облак где је велики број огромних комета, а температура је око -73* ( док оближња небеска тела имају -273*) што даје закључак да је била у галаксији „ПАС“ која се сада сучељава са нашом „МЛЕЧНИ ПУТ“. Објаснићу зашто ово износим, па из једно јединог разлога све што пишем је УПОЗОРЕЊЕ: стари Египћани написали су један документ о опасности који ће погодити нашу Земљу је написано у „КОЛБРИНСКОЈ“ библији пре 3.600 година. У тој библији је написано да ће се појавити једна планета под називо „ИКС“ и названа је и „РАЗАРАЧ“, која ће направити хаос у сунчевом систему и Земља ће се преврнути под углом од 90* биће како сам већ истакао у горњем тексту.

12.Студенкиње, погледајте географски атлас у делу Сунчев систем, где је приказан положај планета,а нарочито положај прстенова следећих планета: Јупитер, Сатурн, Уран и Нептун. Да скратим, положај прстена Урана се битно разликује од осталих и постављен је у вертикалан положај. То доказује да се поред Земље и Уран преврће за 90* као крајње планете у овом низу како су стари народи и научници писали и прорицали.

Споменућу још један детаљ који је споменут, а то је да је поред сазвежђа „ОРИОН“ прошла планета Венера пре 5.150 година и била је промена полова, а промена полова ће бити када се врати опет и прође поред сазвежђа „ОРИОН“. Ако се посматрају догађаји који се дешавају сваких 5.200. година, онда треба посматрати и догађај који се десио пре 26.000. година. Онда је било задње ледено доба, а сада се поклапа исти датум у овом веку, значи да је могуће поновно ледено доба, из разлога да се цео сунчеви систем поставља у равни са нашом галаксијом, МЛЕЧНИ ПУТ. Све ово нека објасне астро физичари и астрономи каква су дешавања поводом тога и какве су последице по људски, животињски и биљни свет.

На крају ћу да споменем колика је гравитација Јупитера на свој сателит ОИ који са још два сателита (један је „ЕВРОПА“) кружи око планете. Два спољна сателита својом гравитацијом утичу на ОИ , покушавајући да га привуку на дужи пут а утицај гравитације Јупитера је већи па привлачи ОИ на краћи пут и долази до толиког трења унутар материје ОИ да је сва у пламену као код усијане магме у вулканима. Не смем ни да помислим каква ће реакција бити Земљине коре при тим великим гравитацијама. Наступиће мегаземљотреси и мегавулкани који ће све да униште. Нека нам је Бог у помоћи.